måndag, september 10

Hearing vs Fluffbabes

Som projektarbete i trean och i kursen Småföretagande B startade vi företaget Hearings efter min idé om att kombinera ett örhänge med en öronpropp.

Ikväll ringde Diana:
- Du, någon har snott vår idé!

och hon berättade om artikeln i Metro hon snubblat över.

Komiskt att några 35-åriga damer med ett namn som Fluffbabes tycker att de kan göra det lika bra. Det tycker inte vi


HearingFluffbabes

7 kommentarer :

 1. Om möjligt, stämd om - helt allvarligt talat. Om inte annat, kolla åtminstone upp det med en advokat.

  SvaraRadera
 2. Mäh, era är ju dessutom 1000 gånger smartare. Man vill ju inte ha på sig örnpropparna hela kvällen, tex när man dyker upp på förfesten som man ska på innan man ska på konsert tex... Och då är ju era smrta för man har dem med sig på ett bra ställe och är bara att plugga in när man behöver. Så det så!
  Jag har använt mina, de funkar mycket bra!

  SvaraRadera
 3. Fan vad lack man blir då! Håller med de andra. Kolla upp med en advokat och se om man kan göra något åt dem? Och vad fan är fluffbabes för jävla namn? Seriöst. Hearing är fyndigare, snyggare och fram för allt; FÖRST!

  SvaraRadera
 4. Hej! Såg att ni har gjort skojiga öronproppar som örhängen precis som vi på Fluffbabes. Det är jättetråkigt att ni tror att vi har snott er idé. Vi hade faktiskt inte sett era öronproppar innan (men de är kul!). Däremot har vi sett filmen "Breakfast at Tiffany's" med Audrey Hepburn från 50-talet. I en av de första scenerna kommer hon ut från sitt sovrum med ett par öronproppar som liknar våra. Det tyckte vi var så kul att vi bestämde oss för att göra något
  liknande. Sådana som era har vi inte sett tidigare! Som sagt - kul idé. Lycka till med försäljningen.

  SvaraRadera
 5. Fluffbabe Blondie18 november 2007 12:57

  Sorry, missade att identifiera mig!

  SvaraRadera