lördag, december 8

Svante, du är så dum, ut i skogen ska man va'När jag var liten lyssnade jag och mina syskon på ett kasettband när det närmade sig jul. Det var radioversionen av julkalendern Lille Luj och Änglaljus i Strumpornas Hus.

I historien fanns det några sånger, och en som var extra rolig var den om grisen Svante som träffade vildgrisen Maja som tyckte han skulle hänga med henne ut i skogen.

I morse gick jag och tränade klockan 10, gick hem och la mig i sängen vid 12 och sov till klockan 17. Mina alltför kreativa nätter kommer ikapp mig och jag sov väl idag mer än vad jag gjort per natt senaste veckan.

Nu är jag i alla fall uppe på benen och Tobias drog i väg på partaj söder om staden så jag är ensam hemma. Bilden ovan blir vårt julskrivbordsunderlägg. Nu ska tuschen ska fylla pappret och jag antar att det inte blir en tidig kväll ikväll heller.


för att förtydliga detta så är inte detta ett hån mot min bror som heter som grisen i kalendern. Min bror är ingen gris och det är ingen annan heller. Tjohej.

0 kommentarer :

Skicka en kommentar