tisdag, februari 5

konstnär på heltid

Det är jättemycket snö i Burträsk. Känns lite overkligt i jämförelse med Stockholm och speciellt Frankrike. Igår gick jag aldrig ut, idag gick jag till Konsum. Men mest sitter jag här och är konstnär på heltid och gör massa saker och snart ska jag ta itu med Lavajobbet också.


Jag har haft en massa grejer från min röda bok jag inte kunde göra klart efter jag slängt datorn i golvet. Så det har jag gjort nu. Bland annat två historier som jag egentligen borde lagt upp på något annat ställe än en av mina tio bloggar. Ja, jag har tio bloggar, mer eller mindre aktiva och eftersom de är så många så tänkte jag räkna upp dem. Vi listar dem med de inaktivaste överst.

Det där var bara åtta. Men i dagarna kommer det ett nytt projekt med Andreas i bloggform. Sen har en jag använder för att minnas länkar och idéer som egentligen inte räknas.

Sen har jag haft Systrarna Bäckström med Matilda och Ska vi slå vad med ett uppdrag var tredje dag ungefär (funderar på att dra igång den igen).

Det tror jag var alla.

Haddahaddahadda, var som sagt inget jag skulle ha kvar. Men det blev så och nu ligger det någon novell och några dikter där. Och mina hittills två illustrerade sagor.

Och ja, förresten. Det här riktar jag mest till Tobias om han läser det men även till folk som har lust att tycka synd om både mig och honom.

Datorn jag kastade i golvet hade fel på hårddisken, inte skärmen. Första gången jag och pappa provade att koppla in hårddisken till en vanlig dator gick det (hade satt den i en sån där behållare som gör att man kan ha den som extern) och jag tänkte att "bra då är det lugnt då kan jag ha den så här" Jag meddelade Tobias och sa att han skulle få igen sina foton och texter från Frankrike och jag förde inte över något till någon annan dator då.
Men det skulle jag ha gjort. För nu fungerar den inte alls.
Så det är bara att tacka adjö till alla foton, texter, teckningar som fanns på den. För det är nog inte alls så troligt att få tillbaka dem nu.

2 kommentarer :

 1. men va?! har det funkat en gång efter "impact" så kan ju hoppet inte vara helt ute... inte för att jag har nå riktigt bra förslag på vad man kan göra men :/

  SvaraRadera
 2. En uppmaning.
  PUBLICERA!

  Samla lite material och gå till något bokförlag, eller något sånt.

  ---
  Sen appropå datorn, det ska gå att rädda trasiga hårddiskar, 9/10 gånger. Hör dig för med någon datorbutik eller liknande

  SvaraRadera