tisdag, april 22

snö snö försvinn!Det är svårt det där med att stiga upp. För i morse vaknade jag klockan nio, och tänkte "Man kanske ska ta och stiga upp och vända tillbaka dygnet." Fast sen insåg jag att jag inte skulle ha något annat att göra som jag inte kan göra på eftermiddagen. Så jag somnade om, men klev faktiskt upp 11 och inte 15.30 som någon dag tidigare..

Idag hade jag bara min systers gamla kläder på mig. Klänningen och skorna kanske hon hade på mellanstadiet eller början av högstadiet, tror jag. Koftan har hon dock precis slutat använda på grund av den där konstiga saken som växer i hennes mage.

Lämnat in tavlor till inramning idag också. På torsdag ska jag vara med på en mässa i Skellefteå och på lördag tänkte jag lämna in dem till vårsalongen i Umeå och få dem betygsatta. Hemska tider. Att sätta betyg på konsten är väl som att sätta betyg på konstnären.

Jag borde göra om alla mina arbetsprover. De ska in på måndag.

1 kommentarer :

  1. Mäh! Jag hade precis tänkt att jag skulle leta upp de där blommiga klänningarna ur gömmorna... och se om de var användbara. (Det ser ju ut så!) Det finns ju en nästan likadan med lila botten också, och en grön också tror jag.
    Fast på den gamla goda tiden (mellanstadiet) hade jag antingen lila eller vita tights, eller piratbyxor och de obligatoriska USA-sockarna till klännigarna. Snyggt!

    SvaraRadera