lördag, maj 17

Du råkar inte ha en lägenhet som ligger och skräpar och som gärna vill ha sällskap?

En gång i tiden hade jag en lägenhet. Den var iskall på vintrarna och stekhet på somrarna. Den hade en jättestor dusch och en relativt stor garderob. Dessutom hade den ett tak precis utanför fönstret som man kunde ha picknick på med gitarr och jordgubbskräm på somrarna. På vintrarna byggde jag snölyktor där. Tyvärr lämnade jag lägenheten i Jacks händer när jag lämnade Sverige för baguetter och vin och nu är det han som styr och ställer över duschen, taket och garderoben.
Jag skulle vilja ha tillbaka den i sommar, egentligen redan på måndag då jag börjar jobbpraktisera på T/R reklam i Skellefteå. Eller, en annan lägenhet skulle också duga, någon jag kan ta över i andrahand över sommaren och sköta om litegrann.
Så om du känner någon som känner någon eller om du själv kanske tänker låta din lägenhet i Skellefteå stå tom i sommar får du gärna höra av dig. Jag är ganska snäll och så.

Det är fina bodbysunds-Julia på bilden som togs på min utflyttningsfest. Häromdagen hördes hennes röst i P3nyheterna från andra sidan jorden där marken skakat så fruktansvärt. På söndag fyller hon 20 dessutom. Så ballongerna i lägenheten passar fint ihop med henne. Hoppas bara hon klarar sig bra därborta.

1 kommentarer :