fredag, juli 18

trästock dag torsdagDet var innan regnet som jag, Erik och Jonas satt i parken och åt baguettmackor för 25:- i parken (den där skylten har stått där i flera år men ingen av oss har någonsin köpt en baguettmacka i den lilla vita kantiga kiosken i parken som alltid är där på somrarna, för övrigt är baguettmacka ett väldigt konstigt ord. Kunde de inte nöjt sig med att skriva Baguett?).

Sen tog vi oss en sväng på Allmosan, som endast har öppet torsdagar, och letade kläder för morgondagen. Den jakten gick inte så bra, men Jonas fick en fin väst, Erik en snygg kavaj och jag, ja, Jag råkade komma hem med glasögon.


Så fort jag kommit in genom dörren till lägenheten ringde bror och frågade om jag skulle med och se Doktor Kosmos. Det skulle jag såklart och det regnade och regnade och regnade. Sen slutade det lite.

Extranumret blev ingen doktor Knark till den dansanta, bag-in-box-drickande, baröverkroppade, längstframmevidscenenhängande-publiken, för den hade han glömt bort helt och hållet, istället blev det en 'stoppa valfriheten' för de där dansanta, bag-in-box-drickande, baröverkroppade, längstframmevidscenenhängande-publiken som trodde sig kunna botanisera och bestämma själva över låtvalen.

Sen såg jag inget mer, inte ens Den Dynamiska Duon, trots att Äppelsången är något av det bästa som skrivits om att palla äpplen. Jag gick istället hem till Tove och åt non-stop och fixade lite grejer inför morgondagens hippieinspirerade födelsedagsfest.

Jag ska vara med i ett nytt topphemligt projekt, det innebär att jag måste bära runt min kamera vart jag än går. Och låter det inte klick-klick av kameran i samma takt som mina steg får ni säga till mig att skärpa mig. Allt fotograferande måste vara klart innan jag flyttar söderut (om precis en månad idag) och resultat kanske ni får se någon gång under hösten. Fast det är det inte jag som styr över.

0 kommentarer :

Skicka en kommentar