lördag, oktober 11

idag


Igår skulle jag fått min lägenhet, eller, egentligen skulle jag väl fått den 1 oktober men det blev framflyttat. Igår när jag åkte till Stub för att skriva kontrakt och hämta nycklarna så fanns det inga nycklar. Efter många om och men så fick de tag på tjejen som hade lägenheten nu (men som egentligen flyttat ut för längesen) och det visade sig att hon inte hade någon aning om att någon skulle ta över lägenheten nu, hon hade inte fått några uppsägningspapper att skriva under eller hur det nu var. Så att det inte fanns några nycklar på Stub berodde enbart på att hon som hade dem nu inte visste att hon skulle lämnat igen dem. Mycket konstigt och mycket irriterande då jag hade planerat att flytta in i helgen. Nu blir det tokigt för jag kommer inte få nycklarna förrän måndagkväll och i och med att Joakim åker på tisdag till Barcelona (jag ville ju ha lite hjälp av honom liksom) och jag åker till Burträsk på Judits dop på torsdag. Så jag vet inte riktigt när det ska bli tid att flytta in. Om en vecka?

Vi åkte i alla fall, utan lägenhet att ställa saker i, till Ikea idag och tittade lite. En stor spegel hängde med hem liksom lite smågrejer som behövs i en lägenhet, galgar till exempel.

1 kommentarer :

  1. Hej Annika!
    Trist när det blir sådär. Du, jag tänkte fråga, blir du kvar i Kalmar (visst är det där du är?). För jag tänkte jag ska nog plugga i Kalmar nästa höst och då vore det ju kul om du skulle vara kvar. Så att dte finns någon som man iallafal vet vem det är :)

    SvaraRadera