måndag, november 17

Grattis min hjälte, min takvåningshjälte!


Idag fyller världens bästa Joakim år!
I går hade vi i hemlighet planerat en överraskning till honom. När han kom hem var det dags för honom att svida om till Takvåningshjälten, eller, först hjälpte kungen Sebulon av Takvåningslandet honom att bli en hjälte genom träning av alla de delar man måste ha koll på som hjälte, sen skulle han rädda prinsessan Anna-Nas ur den farlige Petrolius klor innan han till slut kom till den elaka häxan Kroknäsas boning för att spela mot henne i magisk pingis med osynlig boll. Kroknäsa hade nämligen förhäxat prinsessan så hon blev gammal betydligt fortare än hon skulle.
När så vår kära Takvåningshjälte vann bröts häxans förbannelse (för hon hade en sådan över sig med, hon hade nämligen sålt sin ungdom mot att bli fantastiskt bra på pingis), hon blev ung och vacker och tiden stannade.
Takvåningshjälten var nu tvungen att välja mellan en gammal prinsessa och en ung f.d häxa. Han valde häxan, och i och med det bröts förbannelsen över prinsessan. Alla kramades, prinsessan erkände sin kärlek för Petrolius, alla giftes i sagans värld. Slutet gott allting gott, sen blev det tårtkalas!

Undertecknad i rollen som häxa där hon i sagans värld,
såväl som i den riktiga, är alldels förälskad i Hjälten.

2 kommentarer :

  1. vilka fantastiskt fina glasögon! och fin ansträngning med temat :)

    SvaraRadera
  2. hallå. nu vill jag också va ihop med dig!

    SvaraRadera