tisdag, november 4

Julkalender?Det här är första delen ur den julkalender jag och Andreas gjorde tillsammans förra året. Den hade det fina namnet Kramsnö och går fortfarande att läsa här (tänk då på att det första inlägget ligger längst ner, och det sista, julaftonen, högst upp. Så börja inte läsa fel väg för då blir det en konstig historia).
I år funderar jag på att göra en till, fast den här gången ska det vara så att bilderna och texterna är gjorda i förväg. Inte som förra året då vi kom på att göra kalendern natten mot den första december, och därmed skrev och ritade den allt eftersom dagarna gick. Oftast blev det att sitta uppe till 3-4 på nätterna för att få fram den del ur historien som skulle upp dagen efter.

Så det innebär att jag borde börja fundera nu, och rita på en gång. Det är ju trots allt bara en månad och tjugo dagar kvar till julafton.

(I veckan har jag skrivit två sagor, eller, en har jag skrivit och en är Joakims påhitt förverkligad av mina tangentbordsfingrar.
En handlar om förrymda mustascher och den andra om åretruntgrönskande träd. Om och hur ni kommer att få läsa dem återstår att se.)

4 kommentarer :

  1. En till julkalender, tack! :)

    SvaraRadera
  2. Jag beundrar din kreativitet! UNDERBART! Ser fram emot en julkalender i år, som är värd att följa liksom "Kramsnö" var. Jag brukar envist följa julkalendern på tv enbart för att det hör till och jag blir lika besviken varje gång när jag inser vilket skräp de visar på tv. Men nu. Nu är följmanin räddad! Thank you for that.

    SvaraRadera
  3. Wow, vilken superfin julkalender! Åh, jag blev helt varm och glad av den! (:

    SvaraRadera