fredag, december 12

10 december

Jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga igen, julkalendern tar all bloggtid jag hinner med faktiskt. I veckan har allt kört igång igen så jag har gått 9-16 mest varje dag, en stor skillnad jämfört med senaste månadens tunna utbud av lektioner. I onsdags var det dock prisutdelning på den klocktävling min käre Joakim var med i. Han blev rik och snodde åt sig både andra och tredje pris. Jag hade frågat om han inte skulle bjuda mig på middag om han vann. Så det gjorde han.

Det här är vår favoritresturang. Eller, vi har köpt pizza där en gång och åt där första gången nu. De har gamla filmaffischer i taket, ett uppstoppat jätteglatt vildsvin på väggen och diverse konstiga prylar längst hela väggarna och menyn kan liknas vid Jan Stenmarks konst, fast lite mer buskishumor. (Chaplin heter den och ligger på Herrhagen om någon Karlstadbo vill veta)
Sen sprang vi till bussen, men var 5 minuter tidiga (när hände det oss senast liksom). Så vi pussades lite medan vi väntade.


Tjohej!

3 kommentarer :

 1. Men du är ju fruktansvärt duktig på att blogga julkalender... det borde ju räcka.
  Snart ses vi! Tjoho!

  SvaraRadera
 2. naw vad kära ni ser ut jag blir ju kär bara att se på er! :*

  SvaraRadera
 3. Såg att du var medlem på Blog.lovin och jag tänkte att vi kanske kunde hjälpa varandra genom att prenumerera på varandras bloggar. Jag har lagt till till dig nu och skulle uppskatta om du ville göra samma sak.

  omdigitalkameror.se
  Stefan

  SvaraRadera