tisdag, december 2

det här är faktiskt väldigt roligt


130 nya prenumeranter idag, barasådär. Nu är det viktigt att det blir en bra historia. Men det tror jag det blir. Vi satt uppe i natt och fyllde väggen med post-its för att reda ut historien. Nu är det bara kvar att skriva den med. Och rita. 

Svts julkalender är för övrigt en massa fin. Anders och Måns kan sina grejer. 

Nu måste jag ta tag i mina tentor, tjohej!

7 kommentarer :

 1. Anders och Måns har väl skrivit och regisserat tillsammans?

  SvaraRadera
 2. Tydligen har Måns skrivit manus, ja. Trodde de skrev tillsammans. http://sv.wikipedia.org/wiki/Med_sk%C3%A4gget_i_brevl%C3%A5dan

  SvaraRadera
 3. Grattis! Och även väldigt nice kalender Annika. Den lär man följa :)

  SvaraRadera
 4. du bloggar precis som agnes: dåligt, så jag ger dig en hjälp på traven! jag utmanar dig! *mellanstadiet*

  SvaraRadera
 5. Och nu ligger den etta :)

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Vi är ett nystartat företag med namnet Daisy dapper - clothes and stuff. Retro, rockabilly, 50-tal och pin-up tema. Allt från småprylar till söta klänningar och läckra pumps. Har nu börjat köpa hem lite smått och gott. På min bloggsida kan ni se artiklar och produkter som jag har just nu. Den uppdateras hela tiden då nya prylar dyker upp. Håller även på att bygga upp en webbsida/webbutik på internet som jag kommer att presentera så småningom. Hoppas också att inom kort kunna öppna en butik på söder. Idag så har jag bara ett litet urval av det jag tänkt sälja i min butik. Klänningar och skor är på väg.
  Gå gärna in på min bloggadress och titta om det är något du är extra intresserad utav. Isåfall maila tillbaka så får du prisuppgifter av mig. Kanske hittar du någon bra julklapp till någon du tycker om? Eller varför inte unna dig själv något snyggt!

  www.daisydapper.blogspot.com

  Med vänliga hälsningar
  / Matilda, Daisy dapper - clothes and stuff

  SvaraRadera
 7. Oh. Är det du som "ligger bakom" länken på min blogg som besöks först varje dag när jag loggar in på bloggvärldens rymder! Läste inte förra årets då jag missade det mesta eftersom jag var i Oman men nu är jag fast. Det är liksom så älskvärt på något vis er historia. Det tycker jag om. Ljuvt och rart.
  Du får en liten present såhär på fredagen. En låt som jag lyssnar på om och om igen. Som gör att det ryser över hela kroppen. Så vackert är det. http://www.youtube.com/watch?v=Yt-IBJpEMzA&feature=related

  SvaraRadera