onsdag, januari 14

Allting ska ju finnas på internet.


Jag blir galen. Först försöker jag hitta de skor som såldes för flera år sen (eller om de ens gjorde det jag minns inte). Jag hörde om dem på radion då det begav sig och som jag minns det skulle de se ut som tofflor och lösas upp i regnet (tyvärr) målgruppen var veganer som inte ville ha på sig skinnskor. 

Sen så försöker jag hitta den konstnärinnan som gjort klackarna på skorna till krokar. Alltså brutit av klacken och skruvat upp dem på väggen. Mycket enkelt, ganska  lustigt. Hon hade även gjort ett bord som såg ut som att det smält, eller att det var utrunnen färg. Är det någon som råkar veta något mer om detta och snälla söta ha en länk så skriv det här! Även om ni vet annan konst/bruksföremål gjord av skor, eller papper/böcker/papier-maché så skulle jag bli väldigt glad om ni nämnde det i en liten kommentar här nedanför. 

3 kommentarer :

 1. Hej hej. Med risk att göra dig besviken nu, men jag har tyvärr ingen kommentar till detta inlägg. Däremot läste eller såg jag nyligen något om dessa klack-krokar. Minns inte alls var eller i vilket sammanhang men.. a.

  Iallafall, jag råkade snubbla in på en annan blogg, på vilken du hade skrivit en kommentar angående ett viss polaroidprogram. Jag blev förstås mycket nyfiken eftersom min magra plånbok inte tillåter mig att pyssla med äkta vara. Så du menar alltså att det finns ett program som kan konvertera vilka bilder som helst till polaroid? Jag bara måste ha det! Kan man ladda ner det? Köpa det? Berätta!

  Ha det bäst
  /Sofia

  Maila gärna!
  snaskebask@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Det var lite lustigt att jag själv också tänkte dra en fråga om det där polaroidprogrammet men om sofia redan frågat behöver jag ju inte det. Finfina bilder har du också förresten med kvinna! Jag gillar't!

  SvaraRadera
 3. Ladda ner programmet alldeles gratis. Googla poladroid, and you will hitta rätt! faktiskt.

  SvaraRadera