söndag, mars 1

Gamla Arbetsprover och nya


Idag undersökte jag blomsteraffärernas sätt att paketera blommor lite nogrannare, och sen ritade jag färdigt Aridnehistorien. första uppgiften är på antågande. Väldigt sakta och egentligen ganska osäkert. Den enda uppgift jag är helt lost på är "mittenavEuropaaffischen" som jag har två idéer på varpå den ena är rolig och den andra är smart. Men ingen av dem är i närheten av hel. Nåväl. Det är ju till och med 10 dagar kvar innan de ska in, så det är ju lugnt i mina mått mätt.

För att ni ska få titta på något så får ni se första delen av arbetsproverna jag gjorde förra året till Östra Grevie. Det gick ju vägen även om jag flydde till Karlstad efter två veckor. Det var blädderblocksanimationer. här som gifar.

6 kommentarer :

 1. hur gör man såna där fina filmer av foton?

  SvaraRadera
 2. man använder ett gifprogram, tyvärr har jag inget själv nu så jag kan inte rekommendera nåt. Har använt många olika dock. Det finns en hel drös gratis gifanimeringsprogram att ladda ner, bara att googla. De flesta fungerar likadant med en tidslinje och bilder man laddar upp på den tidslinjen. :)

  SvaraRadera
 3. underbara gif animationer!

  SvaraRadera
 4. den med kammen är underbar! den andra också, förstår inte hur du lyckas så bra haha :D

  SvaraRadera