söndag, augusti 9

köpenhamn

Vi tog en dagstur över bron till Köpenhamn på torsdagen. Vi gick först på Louisiana, sen satte vi oss vid havet och åt pizza.
Och efter det var vi suga på karuseller. Tivoli var nästa stopp!

Jag tog inte så många bilder där. Det är lite klurigt att ha med kameran när det snurrar och har sig och man är upp och ner och högt över staden. Här är i alla fall en bild från den fina H.C. Andersenturen med sagoberättare i de små kofferterna man åkte i.
Tove var lite smått nervös inför berg-och-dalbanan med loopar
Lustiga huset hette skärselden. Tyvärr hann vi aldrig se insidan.
Men vi var hemskt glada ändå!

kvällstivoli är nog finast.

Efter köpenhamn har vi tagit oss via Stockholm till Hudiksvall där vi är nu, i morgon bär det av till Kramfors och filminspelning innan vi återvänder till Västerbotten en sväng.

2 kommentarer :

  1. Kom tillbaka snart! Typ innan torsdag, jag flyttar ju på fredag(!?). Eller kom till sthlm snart. Eller så är det kanske min tur att ta mig någonstans. Jag har ännu inte sagt nej till bovar och banditer. Även om det kanske inte är jätte troligt att jag dyker upp finns det ju alltid en liten chans!

    SvaraRadera
  2. när jag jobbade med konfirmander i danmark hade vi en gång ett rollspel där man om man hade otur kunde hamna i skaersilden. där fick man filéa färsk sill vilket var en väldigt rolig dansk ordvits och ganska plågsamt för konfirmander som tyckte att allt var äckligt. apropå dansk skärseld då..
    bortsett från den anektdoten, trevliga bilder som alltid.:)

    SvaraRadera