lördag, september 19

en hög med folk


Jag har skannat lite saker idag. Den här bland annat. Den var mitt reseklotter från Umeå till Köpenhamn och tillbaka i sommar. Vem på bilden är mest du?

12 kommentarer :

 1. Jag tycker jag ser mig själv där ganska i mitten, i mitten. Med lugg och huvudet lite snett på axeln. Inte för att jag brukar vara sådär sne, men luggen och det tjocka självlockiga håret sa HEJ :)

  SvaraRadera
 2. Gillar! Jag är den blonda med sidbena, näst längst till höger, näst längst ner, ovanför hon med svart långt hår.

  SvaraRadera
 3. Jävlar i mig vad duktig du är

  SvaraRadera
 4. jag skulle säga att jag är hon med blont hår ungefär i mitten med lite runda kinder. om hon hade mittbena så är det jag!

  du är så himla duktig!

  SvaraRadera
 5. Riktigt fin illustration! Jag är nog killen, längst bak i mitten :)

  SvaraRadera
 6. Hej Annika! Jag såg nog din syster igår kväll, men jag vågade inte riktigt gå fram och säga hej jag känner din syster tror jag. Men hon hade rutig t-shirt och jag har sett henne i bloggen med din systerdotter, så det borde ju onekligen ha varit din syster.

  Lustigt, precis innan jag läste texten hann jag tänka att jag är hon där nere till vänster brevid mörkhåriga tjejen med knuten mitt på huvet.

  SvaraRadera
 7. åh, helt galet fint. jag tror jag är tjejen med ljust vågigt hår långt fram i mitten. din blogg är extremt bra föresten.

  SvaraRadera
 8. jag skulle nog säga att jag är mest lik hon som gömmer sig lite fint bakom tjejen längst fram med svart hår

  SvaraRadera
 9. Jag vet inte vem jag är på bilden... önskar att jag var hon med det mörka lockiga burret på höger sida.

  Javisst Agnes, det var jag, annikas syster alltså, i fredags. Jag visste att du antagligen fanns där i vimlet någonstans också. Jag vet inte alls hur du ser ut, men jag vet vem du är (låter nästan lite läskigt;). Så nästa gång, kom gärna fram och heja!

  SvaraRadera
 10. Åh, vilken rolig idé! Jag har lite svårt att välja vem som är mest jag... Antingen är det hon som är längst framme till vänster eller hon med långt hår snett framför hon med flätorna långt uppe i bilden. Det ser ut som en viss åldersskillnad mellan de två och jag antar att jag hamnar någonstans däremellan...

  SvaraRadera
 11. jag är tjejen på andra raden, med snedbena och håret och luggen åt höger. åtminstone ser jag ut så på min profilbild på blogg.se! ( http://profile.publishme.se/profile/view/722/ ) sorgsen och med samma frisyr. men annars så vet jag inte riktigt, för jag ser inte ut så egentligen. jag är inte så sorgsen. superfint iallafall!

  SvaraRadera
 12. jag är tjejen på andra raden i mitten med ljus snedbena (brevid niotillfem, som tittar upp bakom en mörkrufsig tjej) =) fint!

  SvaraRadera