lördag, oktober 24

utan dator i tio dagar försmäktar vi på denna ö


Kanske inte riktigt. Men jag har i alla fall lämnat in min dator på support. Den har nämligen lite problem med hörlursingången, så ibland om man sitter på ett tåg och ser film eller liknande så kan den åka ur och någon på filmen skriker rakt ut i tågkupén. Det skulle kunna innebära otaliga jobbiga situationer och pinsamma stunder.
I alla fall så innebär detta att bloggen kommer bli rätt lugn denna veckan.


Igår skrev jag min första salstenta någonsin faktiskt. I tidigare kurser har det nämligen bara varit hemtentor. Jag tror det gick ganska bra även om jag tydligen skrev hälften så många sidor som de andra.

Senare provade jag och Alexandra att göra glassdrinkar. De blev väldigt fina.
jag tog med henne och joakim på ett besök på något av en tentafest hos en klasskompis.
Jag fick rita på hans kylskåp med permanent penna.

3 kommentarer :

  1. hihi. kul att vi associerar likadant. (se här: http://foreveristoday.blogspot.com/2009/10/utan-dator-i-5-10-dagar-forsmaktar-jag.html). jag vet inte om jag kommenterat nåt hos dig tidigare, men jag följer i alla fall din blogg och gillar det du gör! jag hittade hit när jag letade efter folk som gått på östra grevie folkhögskola (som jag går på nu). hej!

    SvaraRadera
  2. nej vad lustigt!
    Ja, jag gick ju dock bara två veckor där innan jag slutade. Men det är ju roligt att det hittar hit folk på grund av det i alla fall!

    SvaraRadera