onsdag, januari 27

tråkbråk (ursäkta för det)


Idag var inte alls rolig. Det regnsnöhaglade och mina stövlar läckte in så sockarna blev blöta, på äppelaffären sa de bara att jag skulle ringa försäkringsbolaget för en blöt dator kostar mer än en ny dator. Han var hemskt tråkig och inte alls tillmötesgående. Jag tror hans enda svar på alla mina frågor var "Ring försäkringsbolaget".
Sen så var det massa andra dåliga saker med.

Nu har jag i alla fall fått låna en gammal dator av en klasskompis en sväng. Jag hade egentligen tänkt lägga upp en ny veckans bild till försäljning, men det får vänta som ni kanske förstår.

I kväll har jag virkat saker och diskuterat konst med Joakim över telefonen i en timma. Det var i alla fall bra. Det är tur att det finns telefoner i allt det grå.

3 kommentarer :

 1. Usch, vad tråkigt!
  Om du skulle behöva återskapa din hårddisk så finns det ett företag i Uppsala, http://www.recovery.se/ , som undersöker gratis och utför jobbet till humana priser. Det jobb de gjort åt vårt företag var bra och snabbt. Hoppas det går bra!

  SvaraRadera
 2. Du har så fina läppar Annico. Det har inte jag. Jag har fin läpp.

  SvaraRadera
 3. Usch, hemskt...går det inte att göra en recovery eller något överhuvudtaget? Jag hade aldrig klarat mig om datorn förstördes...

  SvaraRadera