tisdag, februari 2

följetången om den blöta datornIdag åkte jag till Karlstad, i morgon ska jag vara på introduktion till en konstkurs jag ska se om jag kan läsa på distans.

Så plötsligt säger Joakim att han ska visa mig något och vips sitter jag vid hans iMac, fast det är min dator! Han hade plockat ur hårddisken och den funkar finfint än så länge i ett chassi.

Rickard som bor några rum bort här i korridoren är datamästarn nummer ett. Han skruvade isär min dator, la ut alla delar och vips så fungerar den också. Nu är frågan om alla delar går att sätta ihop igen. Men det spelar inte så stor roll. Jag har fått det viktigaste - alla foton, teckningar, dokument och information som fanns på min dator och jag är så ofantligt lättad och glad!

Det är som att allt löser sig så fort man åker till Karlstad, och det finns inte ord för hur bra ens vänner och pojkvänner är när det krisar. Hurra för duettgatan!

6 kommentarer :

 1. Va skönt med alla grejer du vil ha kvar! Att de inte var borta!

  SvaraRadera
 2. Jag skymtar min f.d. soffa och f.d. lampa.

  Man kan bli känslomässigt fördärvad för mindre.

  SvaraRadera
 3. riktigt fina bilder att titta på i din blogg.

  SvaraRadera
 4. gud vilken lättnad!

  förresten, jag har inte hängt med på vad du pluggar nu.. vad är det?
  jag ska nog börja plugga så kul att höra.

  SvaraRadera
 5. Åhåhå! Rumskamrat och jag håller på och utforska bloggvärlden, vidga våra vyer och skaffa oss nya favoriter. Då snubblade av en tillfällighet över din och trillade då pladask på våra nosar. Du är ju superb! Hållahandenvantar! Tavlor! Hjärtan! ÅH!

  SvaraRadera