torsdag, mars 4

glitter och juveler

När jag kom till Göteborg igår hade det här paketet kommit till mig från Lushae Jewelry. I ett söt liten ask med tryck-knapp. Jag fick välja själv ur deras sortiment och att gå in på sidan är som att få en överdos i glitter, juveler, kristaller! Till en början med förundran som om en skatt hittats. Sedan inser jag hur galet glittrigt det är och blir lite rädd. Den här var fantastisk. men jag har aldrig ringar och örhängena var tyvärr alldeles för tråkiga.
Så i ett försök att hitta något lämpligt tog jag det enklaste jag kunde hitta. Ett vintageinspirerat hänge. Som faktiskt var alldeles lagom pråligt om man ska vara fin någon gång.


(Och ja, de bad mig skriva min ärliga åsikt för att marknadsföra sig själva och jag blev förstås smickrad. Intressant att få prova vara i den andra änden då jag kanske kommer jobba med att posta saker till folk och hoppas att de skriver om det också. Dessutom är det, hur man än försöker, svårt att hålla sig undan saker som glittrar..)

4 kommentarer :

 1. åh det var verkligen jättfint! enkelt men otroligt vackert!

  SvaraRadera
 2. Måste vara roligt att gå in och få välja så! Jag tycker det var fint =D

  SvaraRadera
 3. Hej Annika,

  väldans vackert smycke!

  vill bara att du ska veta att alla som kommer hem till mig blir direkt kära i dina illustrationer. Jag har "The whale and the balloons", "Men kom då!" och "Badkaret" och de väcker nyfikenhet, intresse och ett "men vem har gjort de HÄÄR, de är ju alldeles fantastiska".

  Lite direktfeedback kan ju inte vara fel!

  Sköt om dig och lycka till!

  //Ebba

  SvaraRadera
 4. åh, tack! Ja, jag blir en massa glad när jag får höra sånt! tack tack!

  SvaraRadera