lördag, maj 8

anna och muffinsarna


Anna kom förbi och hade regnbågsmuffinsar med sig!

och polkachoklad, jag bjöd på kokosdrink med glass i
Vi har det roligt
jätteroligt

5 kommentarer :

 1. Klockrent med regnbågsmuffins!

  SvaraRadera
 2. Hej Annika! Tack för en inspirerande blogg. Din silvertejpsklänning hägrar i mina drömmar och jag vill ge mig på att göra en, eller åtminstone en kjol eller topp. Har du några tips? Hur gjorde du? Är den kasserad nu, tejpade du den rakt på kroppen? Tacksam för svar! Hälsningar från Åsa

  SvaraRadera
 3. Hejhej!
  Silvertejpsklänningen var som sagt till en temafest med temat silvertejp. Så den är väl kanske inget jag rekommenderar att göra på riktigt för silvertejpen har en tendens att spricka och kjolen gick nog sönder någon gång under kvällen (dock enkelt att ha med sig ett lagningskit i form av ny rulle tejp).
  Kjolen är långa tejpbitar tejpade på hushållspapper (mest för att inte använda upp den lilla tejpen vi hade, kan nog mycket väl tejpa dubblet). Överdelen är tejpad på en axelbandslös topp och tejpad när jag hade den på kroppen. Volangerna var galet roliga att göra, men inte så stor skillnad från hur man göra vanliga volanger egentligen. Vika och tejpa, vika och tejpa. Ungefär så var det. Och ja, det blir helt sjukt varm i en sådan där kreation och efter att ha dansat en kväll utan att någon luft tagit sig in och någon svett tagit sig ut så kan du tänka dig att det inte luktade mumma när jag tog av mig den.

  Men roligt var det i alla fall! Lycka till om du bestämmer dig för att göra en sådan, vill gärna se den i såna fall!

  /annika

  SvaraRadera