tisdag, maj 18

virrvarr

Just nu sitter jag och försöker rita en galleria till en uppgift i distanskursen jag läser, i morgon är det träff igen men krockar lite med utbildningen här så jag åker till Karlstad i morgonkväll istället och är med torsdag och fredag.

Det här med gallerian är toksvårt! Jag vet hur jag vill att den ska se ut, jag har skrivit ner mina idéer, men jag förstår inte alls hur jag ska rita det. Känner mig dum i huvudet faktiskt. Hur är proportierna? Hur stora är människorna i jämförelse med gallerian? Ungefär hur många butiker ryms och hur stor ska den där öppna ytan vara? Åh, så svårt! Det här med arkitektur är nog inte min grej. Kanske måste bygga en modell och fota av istället. Möjligtvis blir det bättre än en tråkig skiss som varken jag eller någon annan kommer förstå något av.Och ja, ni är några som frågar då och då vad jag går för utbildning. Jag läser till Art Director på KY-akademien här i Göteborg, reklam är alltså sånt man jobber med när man är färdig då.
Annars har jag läst en blandad kompott konst- och designkurser på Karlstads Universitet och kursen jag läser nu på distans heter Visuell Kommunikation och är en B-kurs. Hittar jag lämplig C-kurs inom samma ämne kan jag ta ut någon slags fil. kandidatexamen i blandad kompott konst. Så det vore ju himla trevligt.
Jag har läst dubbelt en termin tidigare och så också nu, kanske inget att rekommendera alla egentligen. Men det har bara råkat bli så.

Nu tillbaka till millimeterpapperna, millimeterpapper är roligt.

2 kommentarer :

  1. Haha. Jag kanner igen mig sa val da jag laser arkitektlinjen...
    Vore kul att se resultatet och processen nar du ar klar. Kampa pa! :)

    SvaraRadera
  2. Modell óch modellfoton är bästa medlen,,gör skalgubbar också så ser du proportionerna bättre. Såg att Joakim också ska flytta till Göteborg i höst, kul! Såg Deportees när de spelade här på valborg och tänkte på er. Vad ska du göra i sommar? Hinner man träffa dig något någonstans? Kommer till Karlstad om tre veckor.
    kram/ Agnes

    SvaraRadera