måndag, augusti 16

önskelista


På lördag fyller jag hela 22 år. Om man får önska lite vad man vill så är detta saker jag gärna skulle få inslagna i fint papper.

Stövlar, kanske dessa, fodrade och sånt. Västkustvädret är inte nådigt mot skor har jag märkt. Annars är vanliga stövlar också bra, möjligen ett nödvändigt ont i Göteborg.

Olinjerade små skrivböcker, gärna Moleskine, som man kan ha med lite överallt. Pappret för inte vara för poröst bara. Då dör mina pennor.

Kånken Laptop 15tum, den grå, fina ryggsäckar är svårt att hitta och min rygg mår inte bra av bärandet av den här datorn fram och tillbaka till skolan varje dag. Kånken är den bästa jag hittat hittills, det är ju en klassiker. Är det någon annan som har tips på en fin ryggsäck som en 15tums macbook pro passar i?

Nu låter det väldigt mycket som att jag ska springa i skogen och ropa Kollikok, så jag önskar mig skorna från Monki för att väga upp det lite. De är så knasiga och fina!

Sen så ligger pennor alltid högt upp på min önskelista. Svarta Staedtler pigment liner 0.05 såklart.

En basker i någon fin färg inför hösten och en hårborste likt denna vore inte dumt heller. Jag missade att packa ner någon vettig hårborste innan flytten.

Fina klänningar förstås. Den blå med prickar är från topshop och den röda med prickar från H&M, mest vill jag ha en riktigt röd och fin en, men det är svårt att hitta!


Annars är jag nog rätt nöjd med prylar. Eller ja, en Iphone vore ju inte fel förstås.

2 kommentarer :

  1. hoppas du får boken (annars får du köpa den ändå!) den är så fin!

    SvaraRadera
  2. Hihihi nu ska jag ut på en liten födelsedagspresentjakt tror jag!

    SvaraRadera