torsdag, augusti 26

trallala


Här är bilder från i somras. Jag älskar den där fina pippitröjan som Joakims pappa hade någon gång på 70-talet. Den brukar jag låna när jag är där.

Vi håller på med ett projekt i skolan tillsammans med eventarna, webbarna och prepressarna. Jag kommer hem och somnar i soffan på en gång och igår satt jag uppe till tre och jobbade på något som inte kommer synas att jag jobbade så länge med.
Ikväll ska reklamare från Göteborg titta på våra pannåer, rösta och i morgon får vi veta vilka tre (plus en framlottad joker) som ska upp och presentera sina kampanjer på en gång för en jury som sedan utser en vinnare. Därför måste alla ha en presentation färdig. Spännande blir det, och spännande blir det ikväll för jag lovade hoppa in i Annas korpenfotbollslag för de var några spelare korta. Det undrar jag verkligen hur det kommer att gå.2 kommentarer :

  1. de där tröjorna är så himla fina. och de blir ännu finare när de är ärvda. jag är himla sugen på den längre varianten från Jumperfabriken, perfekt mysis i höst (och alla höstar! den går ju aldrig ur tiden :D )

    SvaraRadera
  2. Den verkligen bara passar dig, pippitröjan. Men du är fin i så mycket. Man blir glad av att läsa din blogg!

    SvaraRadera