tisdag, april 5

LyraJag tänker fortfarande på Guldkompassen och de två efterföljande böckerna som de bästa jag läst. Jag levde lite i den världen efteråt och letade konspirationsteorier och tittade efter norrsken. Huvudkaraktären är Lyra, hon får en guldkompass som kan berätta allt möjligt för henne. Jag har funderat länge på att köpa en klocka som liknar den, och i veckan hittade jag den här på Gina Tricot.Den kan hålla tiden, men kanske inte berätta så särskilt många hemligheter. Kanske beror det på att klockslaget tio har tappat sin etta på något märkligt sätt. Men nåväl, allt är inte perfekt.

13 kommentarer :

 1. Den mörka materian är ju fantastiskt bra :D Speciellt första boken. Kul att du hittade en klocka som är så lik (i alla fall i mitt huvud).

  SvaraRadera
 2. jag kom precis på att min pappa har ett sådant där fint ur. måste bara hitta en fin kedja att ha till.

  SvaraRadera
 3. mmmm, gillade också böckerna en massa, blev framförallt väldigt förtjust i Mulefa-folket.

  SvaraRadera
 4. Jag diggar kjolen! Jättesnygg färg och detaljer i livet.

  SvaraRadera
 5. Jo men det är nog det som är det magiska! Vem vet vad som kan hända klockan noll!?
  Den mörka materian trilogin är sannerligen fantastisk.

  SvaraRadera
 6. Älskar kjolen! Var är den från?

  SvaraRadera
 7. Hej! Vill jättegärna också ha klockan, men har inte hittat den på två olika gina. är det en ny klocka eller hittade du den på någon rea? vart? =) svara gärna till min mail: mitra.ekstrom@gmail.com tack!

  SvaraRadera
 8. Josefin: Kjolen är från H&M, men från 2008 tror jag.

  Mitra: Har mailat dig! Men om det är fler som undrar så är den sprillans ny, men verkar ha tagit slut på många ställen. Såg en i silver på Gina Tricot vid kompassen häromdagen, men ingen bronsfärgad.

  SvaraRadera