tisdag, maj 10

glassätarklänningenFörra veckan hade jag en slapstickmorgon. När jag vaknade hade jag försovit mig och började med att välta ut det glas juice min käre pojkvän så snällt tagit in till mig innan han åkte. Det rann lite på datorn och kameran, men inte så farligt som tur var. Men det hade kunnat vara värre. När jag skulle sminka mig råkade jag trycka hårt på foundationtuben så även spegeln fick sin dos. Sen skulle klänningen på, den här alltså. Men den är så välanvänd så dragkedjan inte ville vara med längre och rätt som det var smällde det till, dragkedjan gick sönder och fastnade på mitten och nedanför delade den sig. Jag fick mig varken ut eller in i klänningen och var fast. 
Det här är min glassätarklänning, eller, jag har kallat den så sen den hoppade in i min garderob. Kanske min bästa sommarklänning som jag har använt så det svarta snarare ser grått ut numera. Efter dragkedjeepisoden häromveckan trodde jag den var körd. Men att vara tillsammans med dragkedjelagarmästarn har sina fördelar och idag är den på igen. Får se hur länge den håller den här gången.

8 kommentarer :

 1. alla borde ha en glassätarklänning. oavsett kön!

  SvaraRadera
 2. lovely post. i love the blue and red pennants hanging on your wall. robin's egg blue and red are two of my favorite color combinations.

  SvaraRadera
 3. du är söt! och jag måste få fråga, minns att du tonade luggen rosa för ett tag sedan, nu ser ju det ut att vara försvunnet. Min fråga är; har du bara låtit det tvättats ur eller har du även blekt bort det urtvättade? undrar nämligen ifall det försvinner helt tillslut eller om det kommer vara blaskigt rosa kvar i håret och om man måste bleka bort det (mitt hår pallar nog inte blekas så mycket mer!) är så himla sugen på ljusrosa!

  SvaraRadera
 4. OMG! Noterar taklampan i bakgrunden. Den har jag drömt om att äga! :D

  SvaraRadera
 5. så himla fin klänning och tjej och din blogg är så bra, ville bara säga det!

  SvaraRadera
 6. VIlken fin och inspirerande blogg du har :)

  SvaraRadera
 7. ÅÅÅHHH! Jag köpte exakt den på Tradera men den var för liten så jag fick gråtandes sälja den vidare. Så vansinnigt snygg, lyckost dig!

  SvaraRadera