onsdag, juli 6

som en möbel


Jag fastnade för detta tyg när jag senast var på Ikea. Men det där att klä in möbler är inte särskilt relevant för mig just nu, vi försöker snarare ha så lite med oss som möjligt när vi ska flytta mot storstaden, men att klä in mig själv är alltid kul.


Så nu har jag en klänning som ser likadan ut som en hel drös personers lampor, gardiner, soffkuddar och stolsdynor.


Men det är helt okej för mig.


Dock är det där med mönster inget för mig heller, vilket gör att det blir lite tokigt ibland. Som att ena axelbandet är längre än det andra, det skall åtgärdas någon gång i framtiden.

10 kommentarer :

 1. Du är så fin så det gör ont i ögonen!

  SvaraRadera
 2. det första jag tänkte när jag såg den första bilden var "vart har hon köpt den där, måst haaaaa!". riktigt fin klänning på fin brud!

  SvaraRadera
 3. Min soffa till exempel: http://www.flickr.com/photos/malinhilmersson/5795977415/in/photostream

  Men jag förstår dig, har stuvar över som nästan blivit kjol.

  SvaraRadera
 4. jätte söt! älskar klänningen!

  SvaraRadera
 5. Åh va kul! jag syr också gärna eget, så sent som i eftermiddags inhandlade jag ett par gamla blåvitrutiga gardiner som ska bli en femtiotalsklänning. Skrev nyligen också om det där med mönster, det är en för hård prövning för mitt tålamod så jag mest bara kör!

  Kram på'rej! /Malin

  SvaraRadera
 6. Å vad fin! Vore ju praktiskt att kunna sy faktiskt, man kanske borde prova. Men att döma av mina syslöjdsresultat har jag nog inte så stor framgång.

  SvaraRadera
 7. jonas sebastian salvador8 juli 2011 17:26

  mina soffkuddar!! :D

  SvaraRadera
 8. Jättefin klänning! Extra roligt att många kommer att ha tyget som kuddar, gardiner och annat...roligt att göra något annorlunda och som blir så fint som din klänning!
  /fembarnsmamman

  SvaraRadera
 9. ruskigt snygg klänning!

  SvaraRadera