måndag, augusti 8

Shop!Okej, nu kör vi!

Till en början ett fåtal olika affischer, alla i storleken 32x46cm. I efterhand kommer jag fylla på med mer spännande saker. Men vi börjar så här. Du betalar antingen med Paypal eller direkt med kontokort.
En nyhet är att det nu även går att beställa från hela världen.

Är det något du känner borde finnas med i shopen så tveka inte att säga till så ska vi se om det går att ordna.

Till butiken!

18 kommentarer :

 1. åh, så fint! min favvis är The whale and the balloons, så jag hoppas på att den dyker upp där!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är tanken. Jag måste hitta ett tryckeri för den bara, för den ska vara i 70x100cm.

  SvaraRadera
 3. Hej! Gud vad roligt med shoppen! :) Jag undrar vad det är för papper du har dina tryck på? Jag ska ta mig till ett tryckeri i veckan och få saker på papper, men jag vet inte vilket papper man vill och kan använda?

  Är det som du trycker bara digitala bilder, eller har du akvareller och sånt som du också har fått tryckt?

  :)

  SvaraRadera
 4. Sofie: Jag har köpt en superskrivare som skriver med pigmentbaserat bläck (liknande som används på tryckerier) och har varit på Rum för papper här i gbg och valt ut papper. Jag vill ha mina illustrationer på ett matt papper, liknande ritpapper. Jag kommer inte ihåg exakt vad det heter. ett Scandia 220g är det i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Åh vad kul! Jag kommer nog garanterat att shoppa hos dig någon gång, gillar verkligen din stil. Grattis till shoppen!

  SvaraRadera
 6. Jaaa hurraaa!! Det har maste ju ga skitbra for dig! :)

  SvaraRadera
 7. Flickan som badar badkar skulle jag gärna vilja se som affisch. Sen tycker jag även om dina kaninörhängen också. Puss

  SvaraRadera
 8. ÅH JA VAD KUL!!! Blottardarth ska bli min så fort jag ordnat fram lite pengar. Tänker överaska min Star Warstokiga kille med att ha den på väggen, haha. Fantastiskt!

  SvaraRadera
 9. Har du många av varje? Jag vill verkligen ha "Men kom då" men måste vänta till den 25e:/ Den får inte ta slut!!

  (Bor på campus i Karlstad å känner en som kommer ihåg dej^.^ hehe kul info!)

  SvaraRadera
 10. Grattis till shoppen!
  Valen och ballongerna, så fina!

  SvaraRadera
 11. Jättefin shop!
  Men, Annika! Har inte du skrivit ett inlägg om Flattr tidigare? Och ända har du inget konto? Skulle Flattra din blogg hade jag tänkt mig, men du hade ingen Flattr-knapp.

  SvaraRadera
 12. Sabina: Jag tog bort den för jag själv hittade aldrig någon att flattra, så det som var meningen med flattr gick liksom inte. Men smickrad blir jag av att du ville flattra mig!

  SvaraRadera
 13. Hej Annika! jag beställde "I valfiskens mage" för några dagar sen och jag undrar bara hur länge det tar för dem? Så min födelsedagsvän inte hinner åka iväg innan hon får den.

  Mycket bra initiativ med shopen. Du är mycket bra!

  SvaraRadera
 14. I "about the shop" har jag skrivit att du får räkna med en veckas leveranstid i Sverige, detta för att jag inte ska behöva gå till posten varje dag. Men denna veckans beställningar tänkte jag gå med till posten i morgon, har vi tur får du den på fredag, annars i början av nästa vecka.

  SvaraRadera
 15. Hej Annika!

  Jag hänger inte riktigt med i svängarna - för några veckor sedan skrev du ett inlägg om att sälja tavlor och att man kunde skriva sin intresse anmälan i kommentarerna. Nu är det ju tipptopp med en shop - men betyder det att det man tidigare skrev inte gäller längre (hittar inte inlägget)? Grattis tlll webbutiken och tack för en fin blogg!

  / Matilda

  SvaraRadera
 16. Matilda: intresset var om det var några speciella bilder. Beställer gör man via shopen, men har du några speciella önskemål är det fritt fram att framföra. :)

  SvaraRadera