tisdag, oktober 25

Rundvandring (Till Julia och Emmy)Mitt hår inte bara färgades skojigt det klipptes ju även som om jag skulle varit med i Bladerunner. Jag har försökt förklara detta för Emmy genom att säga "En potta, på halva huvudet, ovanpå håret" men hon har nog inte riktigt förstått, och det det är fullt förståeligt för det låter ju inte helt riktigt. Julia önskade bilder runt hela huvudet. Så i kväll bjuder jag på en evighetssnurr för den som önskar se (nog hade man kunnat önskat att någon hade fixat det lite bättre på vissa delar, men det är inte lätt alla gånger när man inte har en frisör redo med plattången.).

9 kommentarer :

 1. Jag älskar knäppa frisyrer, och den här är FANTASTISK.

  SvaraRadera
 2. Kanske den knasigaste frisyren någonsin, hur fint som helst! Det bästa är att du klär så galet bra i den, helt jätteknäppt!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Åh älskar gifar! Och frisyren är inte fy skam den heller!

  SvaraRadera
 5. Så hära tufft skulle ju ja vela ha å! Fast cerist. Om ja bara inte vore en gammal tjänsteman.

  SvaraRadera
 6. wow vad snyggt!!! ser urfint ut.
  hur gör du dina gifs egentligen? jag har försökt på gickr men den vill inte som jag vill så nu letar jag efter alternativ...

  SvaraRadera
 7. Alltså det är verkligen en ovanlig frisyr, ovanligt tycker jag alltid är bra och du passar helt sjukt bra i det tycker jag! Och inte visste jag att man kunde passa i rosa hår så där bra som du gör, det ser ju ut som du är född så!

  SvaraRadera