söndag, januari 8

en 50x70cm stor present och en 240cm bred säng.


Under julhelgen så kom den här med posten. En affisch med en illustration Evelina Svensson gjort som hon bara skickade till mig sådär. Oväntade presenter är fantastiskt kul.


Den får nu sitta ovanför sängen i sovrummet som vi precis möblerade om. Vi bor nämligen i en möblerad andrahandslägenhet och då kan man få saker som två stycken 120cm breda sängar. Det är jättebra när man får besök, men annars känns det lite väl mycket. Tidigare har de stått på varandra på ett lite märkligt sätt, nu har den ena fått bli någon slags dagbädd och den andra nattbädd.

Jag gillar att färgerna i Evelinas illustration stämmer sjukt bra överrens med den lila väggen, min blå klänning och fåglarna i lampan, tack så mycket!

7 kommentarer :

 1. Hah! Udda med två så pass stora sängar ändå. Dock blev det ju himla fint när man gjorde sådär.

  SvaraRadera
 2. Åh, va kul att du gillade den!! Hoppas du fångar några drömmar i någon av dina sängar :)

  SvaraRadera
 3. vilken vägg färgen är underbar, hade också gärna önskat mig en sån present älskar tanken på sängar bredvid varandra underbart att vkan där!!

  SvaraRadera
 4. Kanske en av de bättre lösnignarna ;) får ta det med min gubbe! hitta en bra present present.

  SvaraRadera
 5. Jättefin tavla, men oj vad trångt med två sängar sådär alltså. Påminner om ett hotellrum jag hade i London en gång. Fast själva inredningen här är betydligt trevligare. :) Hur kommer det sig förresten att det är så många som hänger kläder på väggarna nuförtiden, vet du det?

  SvaraRadera
 6. någon sa att det var niotillfem som började, kanske var det så. Jag gillar att ha så för den där klänningen gillar jag massor, men har inte haft så ofta. Så man kan ha som tavla. Annars brukar vi hänga fuktig tvätt på galgar på de krokar som finns på väggen efter tavlor vi tagit ner. Det är då bara av praktiska skäl!

  SvaraRadera