måndag, februari 20

böcker, filmer och egna företag


Kan man kalla dem för bloggkollegor, hemliga vänner eller bara de där man tror man känner? Ja hur som helst så blir jag alldeles jätteglad, som om det var mina syskon eller någon nära vän, när det går bra för dem. Det känns som jag läst om en massa bra saker som händer för folk jag följer på internet. Så jag måste bara peppa dem lite extra genom att skriva om det här.

Här är några av dem:


Karin, går snart ner i arbetstid för att satsa på sitt eget företag. Heja! säger jag åt det.


Claras bok verkar vara på gång (och ja, hela hennes karriär verkar gå spikrakt uppåt).


Malin illustrerar sin första barnbok, skriven av Henning Mankell.


Andreas blogg visar fotografier från filminspelning och jag ser fram emot att få se hans andra långfilm Bitchkram när den går upp på bio senare i år (tror jag det är).

Heja, heja er och alla andra som gör det de tror på. Jag blir så glad av internet och de kontakter och vänner jag hittat och fortsätter skapa så smått. Det inspirerar så att se att andra göra bra saker.

6 kommentarer :

 1. du inspirerar inte så lite du heller! kram. <3

  SvaraRadera
 2. Åh! ♥

  Heja heja dig med! Blir också så himla glad av att läsa om alla dina framsteg. Hoppas du kommer dränkas med roliga uppdrag i fortsättningen.

  SvaraRadera
 3. tack för flug och skal-kommentaren! :)
  Blir så pepp på din blogg överlag och att starta eget en dag. åtminstone lite grand. sånna här inlägg ger mig en spark i baken i rätt riktning om än en liten bit.
  LOVE
  ellen

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag är en mediastuderande tjej som är sugen på att fortsätta plugga efter gymnasiet, men jag har lite beslutsångest och det skulle vara jättekul om du kunde tipsa om lite olika skolor. Jag är intresserad av både illutation, design och konsthantverk. Har du gått någon utbildning? :)

  Det är alltid så mysigt att läsa din blogg! Kram

  SvaraRadera
 5. DU inspirerar och peppar!!! och alla dessa damer med såklart <3

  SvaraRadera
 6. Bitchkram kommer i augusti! Håll i hatten! =)

  SvaraRadera