fredag, april 13

Idag gillar jag


Mimmi Staaf Möbelmakeri. Hade jag en lägenhet att möblera skulle jag anlita Mimmi för att göra alla möbler. Men nu får jag nog nöja mig med att titta på de fantastiska produktbilderna på websidan och kanske åka och klämma på hennes möbler i butiken i Midsommarkransen. Helst vill jag att den där turkosa soffan hänger med mig hem, vilken dröm det vore.


Lång, attraktiv man. Kollage av Alicia Sivert


Zooey Deschanel helt enkelt, här är hon i ett avsnitt från Saturday Night Live. Med besök av stjärnan från filmen The Artist.
I kväll börjar New Girl sändas på tv4, missa inte det.Annonserna för NK gör tunnelbanestationerna lite finare. Älskar fotografierna och färgerna. Garbergs har gjort dessa två kampanjer. 


Isabelle Pedersens lånesång med ord från Håkan Hellström, Lars Winnerbäck, Melissa Horn och Veronica Maggio. Ni får klicka er in på hennes blogg för att lyssna här.

Jag tänker att om hon fortsätter med sådana här lånesånger så kan hon göra "vem-kommer-vinna-årets-låt"-medleyt på grammisgalan, eller p3 guld. Vilken det nu är.

6 kommentarer :

 1. Åh, vad jag hoppas på att New girl är bra, gillar verkligen Zoey!

  SvaraRadera
 2. Ja, de är verkligen fantastiska Mimmi Staafs möbler!

  Välkomna på konstrunda i Midsommarkransen 20-21 april. Då har säkert hon öppet, men även andra ateljéer och gallerier. T.ex. Ateljé 37. Se här: www.agneslarsson.se

  /Agnes

  SvaraRadera
 3. Åh, hjärtligt tack för uppmuntran!

  SvaraRadera
 4. Åh! Tack söta Annika! Vad glad jag blir att du gillar min lilla sång! Kram!

  SvaraRadera
 5. alltså zooey deschanel-filmen! <3 jag är mycket peppad på new girl ikväll!

  SvaraRadera
 6. Skulle du inte kunna skriva lite om foto? Annikas fotoskola eller så. Du tar så himla fina bilder.

  SvaraRadera