onsdag, maj 9

Att pochera ett äggSåhär gör jag när jag pocherar ägg. Det är min bror som lärt mig och lika besatt blev jag av det som han redan var. Jag har hört att den vita som blir över den ska slängas eller skäras bort. Men jag tycker att allt gott ska ätas, så jag gör inte så.

Pocherade ägg är bäst som frukost på helgerna och jag tycker det ska ätas som i filmen med halloumi och rostad bröd av något slag.

11 kommentarer :

 1. jesus! ser bäst ut. aldrig ätit och har inte grejer som behövs, men väl hemma i sverige ska jag köra hårt. finast film med.

  SvaraRadera
 2. men gott! jag brukar göra det med vitvinsvinäger, har inte ätit med halloumi dock - måste testas!

  SvaraRadera
 3. åh helvete va majjigt det där ser ut, tack för bra ubildning det här måste jag testa.

  SvaraRadera
 4. Superfin film! Måste prova till helgen.

  SvaraRadera
 5. Finns på menyn på mitt jobb. Serveras på rostat bröd med stekta cocktailtomater och svamp och vill man så kan man välja till gravad lax eller stekt bacon. En riktigt populär bakislunch vill jag lova!

  SvaraRadera
 6. oj vad gott det ser ut!

  SvaraRadera
 7. vilken underbar film. snyggt!

  SvaraRadera
 8. Väldigt snyggt filmat! Och vad enkelt du fick det att se ut, har liksom varit lite rädd för att testa. Men nu ska jag definitivt prova på!

  SvaraRadera
 9. Åh gudars vilken underbar film! Tyckte särskilt om te-sekvensen:))

  SvaraRadera
 10. Inte visste jag att en film om ägg kunde vara så vacker. Men nu vet jag, Tack tack!

  SvaraRadera
 11. Litet tips från en pocherare till en annan. Låt vattnet lugna ner sig lite innan du häller i ägget, så att virveln inte är lika stark. Då får du en jämnare form. Smakar så klart lika gott hur som!

  SvaraRadera