tisdag, november 18

Jag nynnar mycket men jag bloggar knappt längreJag ber om ursäkt för det, blir lite ledsen själv att jag har tappat lusten, orken, peppen för detta så himla länge nu. Men jag går runt och hoppas det är tillfälligt (har hoppats det i kanske ett år). Det handlar inte om att jag inte är glad i övrigt, det är bara bloggandet jag har tappat.
Det känns extra trist för jag vet hur mycket jag själv gillar att gå tillbaka och se vad jag gjorde när, och det har fått mig att ha med mig kameran och dokumentera livet. Händer inte lika ofta nu. Har ni några tips på hur man får tillbaka peppen? Förslag på blogginlägg jag kan göra för att känna att det är kul och inte ett måste eller en stor prestation?

Tills vidare så tycker jag ni kan testa det nya hacket vi gjorde på jobbet (endast på desktop för du behöver ett fysiskt tangentbord)!

http://1to9.se/

7 kommentarer :

 1. För mig funkade det att höststäda och byta tema på bloggen. Den blev så glad att det smittade av sig på mig!

  SvaraRadera
 2. Skriv listor. Blogga listor. Listor är bäst.

  SvaraRadera
 3. Jag säger lite som Hanna här. Här är en lista till exempel. http://www.onekligen.blogspot.se/2014/10/en-bloggrubrik-for-varje-dag-i-november.html

  SvaraRadera
 4. Annika du är bra ☼
  kanske planera en vecka med inlägg varje dag och försök komma på 7 sorters olika inlägg = utmaning

  SvaraRadera
 5. Savner bloggingen din! Men skjønner at det skjer mye ellers. Kanskje du bare kan samle opp noen korte notiser som du har skrevet på Facebook for eksempel? Ellers vil jeg gjerne lese mer om tantebarna dine!

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Skirv om filmtips och saker som du gillar! Tipsa om saker som inspirerar :)

  SvaraRadera